IJskar huren Utrecht

ijskar huren UtrechtEen ijskar huren in Utrecht is de originele manier om uw feest, bruiloft, bedrijfsopening, jubileum of andere gelegenheid compleet te maken. Wij bieden de meeste keuze in diverse stijlen ijskarren van klein tot groot.

Een ijskar huren in Utrecht is de originele manier om uw feest, bruiloft, bedrijfsopening, jubileum of andere gelegenheid compleet te maken. Wij bieden de meeste keuze in diverse stijlen ijskarren van klein tot groot.

Het huren van een ijskar in Utrecht is eenvoudig en voordelig. Een uitgebreid aanbod aan ijskarren variërend van nostalgisch tot modern. We hebben ze bovendien ook in alle maten zodat er voor elke gelegenheid een mooie ijskar beschikbaar is. 

Uw logo op onze ijskar? Dat kan, we kunnen onze ijskar zelfs helemaal in uw huisstijl bestickeren. Ook het ijs zelf kunnen we speciaal in uw gewenste kleur produceren, aangezien we ons ijs zelf maken op ambachtelijke wijze. 

Bekijk de prijzen voor het huren van een ijskar of ijswagen door uw favoriete ijskar aan te klikken of een offerte aan te vragen. Wij rekenen geen transportkosten in regio Utrecht.

 

 

Kleine antieke ijskar

IJsfiets

Grote antieke ijskar

IJsbar

Frozen Yoghurt bar

Morelli ijskar

Mr Gelati ijscowagen

Bedford IJscowagen

Frietkraam huren Utrecht

Friet & IJs Foodtruck

Impressie

Reviews

Gemiddelde beoordeling

Ijstraktatie
Ijstraktatie

5 /5

1
Gebaseerd op 17 reviews.

Over IJstraktatie

IJstraktatie is dé specialist in ijskar verhuur. Al vier generaties lang professionals in de ijs branche en 100 jaar ijs op locatie. Altijd een ijskar inclusief ijscoman en ambachtelijk ijs uit onze eigen ijsfabriek. 

Adres hoofdlocatie

locatie Houtlaan 31
6525 ZA Nijmegen

Depot Noord-Holland

locatie Westerkoogstraat 25
1474 MH Oosthuizen

Depot Rotterdam

locatie Rotterdam

© 2018 Ijstraktatie. Alle rechten voorbehouden.