IJskar huren Utrecht

ijskar huren UtrechtEen ijskar huren in Utrecht is de originele manier om uw feest, bruiloft, bedrijfsopening, jubileum of andere gelegenheid compleet te maken. Wij bieden de meeste keuze in diverse stijlen ijskarren van klein tot groot.

Een ijskar huren in Utrecht is de originele manier om uw feest, bruiloft, bedrijfsopening, jubileum of andere gelegenheid compleet te maken. Wij bieden de meeste keuze in diverse stijlen ijskarren van klein tot groot.

Het huren van een ijskar in Utrecht is eenvoudig en voordelig. Een uitgebreid aanbod aan ijskarren variërend van nostalgisch tot modern. We hebben ze bovendien ook in alle maten zodat er voor elke gelegenheid een mooie ijskar beschikbaar is. 

Uw logo op onze ijskar? Dat kan, we kunnen onze ijskar zelfs helemaal in uw huisstijl bestickeren. Ook het ijs zelf kunnen we speciaal in uw gewenste kleur produceren, aangezien we ons ijs zelf maken op ambachtelijke wijze. 

Bekijk de prijzen voor het huren van een ijskar of ijswagen door uw favoriete ijskar aan te klikken of een offerte aan te vragen. Wij rekenen geen transportkosten in regio Utrecht.

 

 

Kleine antieke ijskar

IJsfiets

Grote antieke ijskar

IJsbar

Frozen Yoghurt bar

Morelli ijskar

Mr Gelati ijscowagen

Bedford IJscowagen

Impressie

Door heel Nederland

IJstraktatie is dé specialist in ijskar verhuur met 4 generaties ervaring op het gebied van ijs op locatie. Vanuit onze vestigingen in Nijmegen, Rotterdam en regio Amsterdam trakteren wij heel Nederland met onze unieke ijskarren.

OFFERTE AANVRAGEN

Adres Hoofdkantoor

locatie Houtlaan 31
6525 ZA Nijmegen 

 

Depot Amsterdam

locatie Keurenplein 41
1069 CD Amsterdam

Depot Rotterdam

locatie Strevelsweg 700
3083 AS Rotterdam

 

© 2023 Ijstraktatie. Alle rechten voorbehouden.