Italiaans ijs op locatie

IJskar inclusief Italiaans ijs

Italiaans ijs leveren wij altijd met 6 smaken als u een ijskar bij ons huurt. Dit voor zowel de kleine traktaties vanaf 50 personen tot aan de grote evenementen met enkele duizenden personen. Dagelijks maken wij ons ijs vers in onze eigen ijsfabriek en dat al 100 jaar. Ambachtelijker kunnen wij het niet maken! 

De volgende smaken maken wij dagelijks;

vanille, aardbei, pistache, chocolade, citroen, yoghurt, mango, banaan, bosvruchten, karamel.

ijskar huren inclusief Italiaans ijs

 

Als wij met de ijskar op locatie komen zorgen wij altijd voor 1 á 2 lactose-vrije smaken. Ook is ons ijs is gluten-vrij. Wij komen met hoortjes en bekertjes op locatie. 

Ook extreme ijssmaken 

Wortelijs, bierijs, rozenijs, pina colada ijs...van alles is ijs te maken en dat doen wij dan ook! Een verzoek om een andere smaak dan onze populairste standaard smaken voor uw ijstraktatie kan. Voor de smaak die wij speciaal voor u gaan produceren maken we wel een minimale afname van 400 bolletjes. Als u een thema heeft waarbij een bepaalde smaak aanwezig moet zijn dan kan dat dus. Ook kunnen we ijs speciaal in uw bedrijfskleuren maken! 

       

Al een eeuw ervaring.

Door onze jarenlange ervaring (wij bestaan 100 jaar en maken ons ijs altijd al zelf) weten wij precies hoe wij ons ijs in elke omstandigheden moeten leveren. U moet er niet aan denken dat tijdens uw bruiloft buiten in een warme zomerdag een ijstraktatie wordt geleverd met gesmolten ijs, of fabrieksijs dat zo hard is ingevroren dat de ijscoman het met de grootste moeite geschept krijgt. Wij leveren altijd een vers ijsje en goed schepbaar ijsje en weten welke maatregelen wij hier voor moeten nemen. Dit zonder stroom op locatie nodig te hebben!

offertebutton

 

Impressie

Reviews

Gemiddelde beoordeling

Ijstraktatie
Ijstraktatie

5 /5

1
Gebaseerd op 17 reviews.

Over IJstraktatie

IJstraktatie is dé specialist in ijskar verhuur. Al vier generaties lang professionals in de ijs branche en 100 jaar ijs op locatie. Altijd een ijskar inclusief ijscoman en ambachtelijk ijs uit onze eigen ijsfabriek. 

Adres hoofdlocatie

locatie Houtlaan 31
6525 ZA Nijmegen

Depot Noord-Holland

locatie Westerkoogstraat 25
1474 MH Oosthuizen

Depot Rotterdam

locatie Rotterdam

© 2018 Ijstraktatie. Alle rechten voorbehouden.