Italiaans ijs op locatie

Italiaans schepijs in meerdere smaken! 

Voor elke ijstraktatie nemen wij 8 smaken Italiaans ijs mee. Dit voor zowel de kleine traktaties vanaf 50 personen tot aan de grote evenementen met vele honderden personen. De smaken welke wij standaard meenemen zijn;

  • vanille, aardbei, pistache, chocolade, citroen, yoghurt, mango, banaan en karamel.

Hiervan zijn er altijd 2 smaken sorbet ijs, dus lactose vrij! Wij kiezen voor deze 8 populaire smaken Italiaans ijs omdat er voor iedereen wel een bekende favoriete smaak bij zit die iedereen lekker vindt. Zo weet u zeker dat de ijstraktatie bij iedereen in de smaak zal vallen!

Kan ik ook zelf een (aparte) smaak kiezen?

Ons schepijs maken wij elke dag vers in onze eigen ijsfabriek. We kunnen zo'n beetje alle denkbare smaken maken die er bestaan. Een verzoek om een andere smaak dan onze populairste 8 smaken voor uw ijstraktatie kan. Voor de smaak die wij speciaal voor u gaan produceren maken we een minimale afname van 500 bolletjes. Als u een thema heeft waarbij een bepaalde smaak aanwezig moet zijn dan kan dat dus. Zo hebben we in het verleden o.a. al eens wortel ijs voor Eyewish gemaakt, bokbier ijs voor Café Jos in Nijmegen en  rozen ijs voor parfumerie Douglas. Ook kunnen we ijs speciaal in uw bedrijfskleuren maken!

daisy ijskar       ijskar specsavers

Al een eeuw ervaring.

Door onze jarenlange ervaring (wij bestaan 100 jaar en maken ons ijs altijd al zelf) weten wij precies hoe wij ons ijs in elke omstandigheden moeten leveren. U moet er niet aan denken dat tijdens uw bruiloft buiten in een warme zomerdag een ijstraktatie wordt geleverd met gesmolten ijs, of fabrieksijs dat zo hard is ingevroren dat de ijscoman het met de grootste moeite geschept krijgt. Wij leveren altijd een vers ijsje en goed schepbaar ijsje en weten welke maatregelen wij hier voor moeten nemen. Dit zonder stroom op locatie nodig te hebben!

offerte aanvragen

Impressie

Reviews

Gemiddelde beoordeling

Ijstraktatie
Ijstraktatie

5 /5

1
Gebaseerd op 5 reviews.

Over IJstraktatie

IJstraktatie is dé specialist in ijskar verhuur. Al vier generaties lang professionals in de ijs branche en 100 jaar ijs op locatie. Altijd een ijskar inclusief ijscoman en ambachtelijk ijs uit onze eigen ijsfabriek. 

T 0616634660  

info@ijstraktatie.nl

© 2018 Ijstraktatie. Alle rechten voorbehouden.