• ijskar huren

   

  Voordelig een ijskar huren met veel keuze mogelijkheden!

  Een ijskar huren is bovendien snel en eenvoudig geregeld bij IJstraktatie. Een ijskar of ijscowagen huren voor bijvoorbeeld uw bruiloft, bedrijfsfeest, jubileum of festival.

  Wij zijn fulltime bezig met het maken van ijs zodat zelfs "last minute" bestellingen mogelijk zijn. Wij hebben voor elke gelegenheid een ijskar op maat, voor een ijstraktatie van 50 gasten tot aan mega traktaties van 5000! op meerdere locaties tegelijk.

  Voor zakelijke doeleinden zijn er mogelijkheden tot het presenteren van uw logo op onze ijskar. Ook kunnen we het ijs speciaal in uw kleuren en bijpassende smaken maken. Bekijk ook ons referentie album en zie bij welke bedrijven wij al een ijstraktatie hebben mogen verzorgen en krijg direct een indruk van onze presentatie. 

  Enkele mogelijkheden op een rij:

  • meerdere ijskarren tegelijk op diverse locaties.
  • ijs speciaal in uw bedrijfskleuren.
  • ijskar met logo of volledig in bedrijfskleuren.
  • van 50 gasten tot meer dan 5000!
  • sponsoring aan goede doelen.

   

   

   

 • ijskar op uw bruiloft?

  Offerte aanvragen

  Uw gasten stijlvol ontvangen?

  Offerte aanvragen

  Origineel reclame maken?

  Offerte aanvragen

  Een echte ijscowagen huren?

  Offerte aanvragen

  Ook uw personeel trakteren?

  Offerte aanvragen

 • info belettering
  ijskar promotie compagne

  Voor promotie campagnes of publiciteit stunts is het mogelijk onze ijskarren te laten beletteren in bedrijfskleuren met logo! Maak ook op originele wijze reclame, wij geven u graag informatie. Lees meer over zakelijke mogelijkheden

 • meer info
  ijscowagen

  Zo veel verschillende ijskarren en ijscowagens is waar wij om bekend staan. Van oldtimers, oud Hollandse ijskarren tot aan moderne ijskarren met led verlichting. Allemaal voor dezelfde huur prijs! Bekijk meer ijskarren

 • meer info
  ijskar

  Wij zijn een bedrijf met ruim 100 jaar aan ervaring en zijn fulltime bezig met onze ijs catering. Daarom bieden wij een uniek aanbod aan prachtige ijskarren, écht ambachtelijk ijs met meerdere smaken en professionele snelle bediening. 


 • 10 veel gestelde vragen FAQ

  Nee. Onze ijskarren zijn voorzien van koelpatronen waardoor wij het ijs lang genoeg goed kunnen houden.
  Onze ijskarren worden altijd verhuurt inclusief bediening. Wel is het zo dat als u graag zelf de ijsjes wilt scheppen dit mogelijk is maar wij blijven altijd aanwezig op locatie ter assistentie omdat dit in de praktijk soms meer behendigheid vergt dan men denkt. Prijstechnisch zal het ook geen voordeel opleveren de ijskar eerst te laten bezorgen en na een uur weer op te komen halen. Daarom komen wij altijd mét ijscoman om te doen waar wij goed in zijn en serveren uw gasten snel een perfect ijsje.
  Nee. Wij hanteren geen prijsverschil en u kunt vrij kiezen welke ijskar u graag wilt reserveren. Wel adviseren wij wanneer we dit nodig achten. Onze ijsbar of kleine ijskar kan bijvoorbeeld wat makkelijker naar binnen. Een ijswagen meer capaciteit heeft om met meerdere ijscomannen te scheppen of een ijskar geschikter is om opvallend te bestickeren in uw bedrijfskleuren. Bekijk hier onze ijskarren.
  Wij leveren altijd meerdere smaken ijs bij onze ijstraktaties. Gemiddeld komen wij met 5 - 8 smaken zonder dat dit extra kost. Omdat wij dagelijks ons ijs zelf produceren en altijd voldoende verse voorraad hebben kunnen wij deze extra smaken aanbieden. Zo valt er voor uw gasten ook nog genoeg te kiezen. Voor grote ijstraktaties overleggen wij hoeveel smaken het verstandigst is om mee te nemen om toch snel de ijsjes te kunnen serveren.
  Wij geven in onze offerte altijd aan hoe lang een ijstraktatie ongeveer gaat duren. Deze tijden houden wij ruim aan, zodat iedereen op zijn gemak een ijsje kan ontvangen. In principe kunt u er van uit gaan dat een ijstraktatie tot 200 gasten binnen één uur geserveerd kan worden door één ijscoman. Wilt u het extra snel hebben uitgedeeld, of juist de ijskar langer op locatie hebben staan dan doen we dit in overleg. Alles is bespreekbaar.
  Nee. Wij komen op zowel grote als kleine evenementen. We hebben weleens kleine feesten van 30 personen gedaan maar ook ervaring met evenementen waarbij wij 10.000 personen hebben getrakteerd met meerdere ijskarren tegelijk op locatie. De meeste ijstraktaties zitten rond de 100-500 personen.
  Ook in de wintermaanden worden we nog steeds geboekt. Bruiloften, beursen, als de ijskar eenmaal binnen staat maakt het de gasten de buitentemperatuur niet uit en komen wij altijd met lege ijsbakken terug. Heeft u buiten een evenement met erg slecht weer en is er geen mogelijkheid om de ijskar binnen neer te zetten dan hebben wij hier begrip voor en kunnen wij de ijstraktatie annuleren of verplaatsen. Dat een ijstraktatie volldedig moet worden geannuleerd komt gelukkig zelden voor.
  Nee. Wij bevoorraden onze ijscokarren maximaal en zorgen er ook voor dat u op locatie meerdere smaken ijs heeft en van elke smaak niks tekort komt, ook voor kleine gelegenheden. Heeft u bijvoorbeeld voor 50 gasten besteld en wij nemen 5 verschillende smaken ijs mee in 5 bakken, dan zijn deze gevuld met ruim 50 bollen ijs per smaak. Er blijft dus altijd veel meer ijs over dan u besteld heeft. U kunt rustig voor al uw gasten ijs bestellen, wij maken het bijna niet mee dat niet alle bestelde ijsjes op zullen gaan.
  Bij ons kunt u een ijskar huren vanaf 150,-. Omdat we iedere ijstraktatie zo scherp mogelijk op maat af willen stemmen hanteren wij geen standaard prijzen. Als we dat zouden doen vallen de prijzen namelijk veel hoger uit. Wij hoeven geen dure prijsopgave te maken als onze ijskar dezelfde dag ook al in de betreffende regio is en wij al een grote hoeveelheid ijs hebben gemaakt voor andere grote opdrachten dezelfde dag. Afhankelijk van deze situatie maken we de offerte zo scherp mogelijk en hoeft er niet apart betaald te worden voor het aantal bolletjes, km vergoeding en huur van de ijskar maar geven wij gewoon één duidelijke totaalprijs voor de complete ijstraktatie. Om toch een indicatie te geven over de prijzen. Stel u wilt ons reserveren om een gehele school te trakteren, dan hanteren wij prijzen vanaf 60 cent per ijsje, zonder verdere (verborgen) kosten. Wij durven te stellen dat wij in vergelijking met andere aanbieders met een vergelijkbare service en assortiment erg scherpe tarieven hanteren.
  Nee. Wij verzorgen eerst de ijstraktatie en pas daarna ontvang u onze factuur.