•  

  Het lekkerste Italiaans ijs op locatie! Ons Italiaans schepijs wordt elke dag ambachtelijk bereid in onze eigen fabriek. Waarom kan je beter voor een aanbieder kiezen die zelf haar eigen schepijs maakt?

  Voor een bedrijfsfeest, bruiloft of andere gelegenheid waarbij gasten als verrassing getrakteerd worden op Italiaans schepijs vanuit een ijskar is het natuurlijk een enorme tegenvaller als dit overduidelijk verpakt schepijs is wat rechtstreeks bij de groothandel is ingekocht. Hoewel dit schepijs prima kan zijn voor thuis als dessert heeft het niet die verrassende unieke smaak die past bij deze gelegenheid. Het mist dat beetje extra, waar u speciaal een ijskar voor besteld. Niet alleen de presentatie, maar ook het ijs moet een unieke beleving zijn. 

  Ons schepijs wordt dagelijks vers bereid in onze eigen fabriek, wij draaien al 40 jaar met dezelfde machine. In de loop der jaren zijn er vele smaken bijgekomen. Hoeveel smaken wij maken 

  Italiaans schepijs van de groothandel is veelal zo simpel mogelijk gemaakt met enkel de noodzakelijke grondstoffen om de kosten zo laag mogelijk te houden. Daarentegen juist weer veel extra middelen om het schepijs zo lang mogelijk houdbaar te kunnen bewaren in de vriezer. Vers schepijs herken je aan een gladde structuur, daar waar ijs van de groothandel eerder korrelig is. 

  Welke smaken Italiaans ijs

  Bij Italiaans schepijs denken we aan smaken, kleuren en presentatie. Waar de een altijd trouw blijft aan dezelfde smaak zijn er liefhebbers die altijd voor iets nieuws willen gaan, hoe gekker hoe beter! Voor een ijstraktatie is het soms lastig te kiezen waar uw gasten van houden. Geen probleem, wij bieden voor elke traktatie een zo ruim mogelijk assortiment aan smaken aan zodat elke gast uit meerdere smaken kan kiezen die men lekker vindt. Meestal betekend dit zo'n 6-9 smaken ijs. Deze mag u zelf samenstellen uit onze 10 populairste smaken die wij dagelijks vers maken. 

  Aparte ijs smaken in elke kleur

  Naast de populaire smaken Italiaans schepijs welke wij u aanraden te kiezen als u een ijskar bij ons huurt zijn er ook mogelijkheden om zelf een aparte smaak samen te stellen in elke gewenste kleur. Voor leuke projecten hebben wij de meest aparte smaken al eens gemaakt, zoals wortelijs voor een campagne van Iwish Groeneveld, rozenijs voor de presentatie van nieuwe Daisy parfum van Marc Jacobs tot aan bokbier ijs voor Café Jos uit Nijmegen (beste café van Nederland winnaar 2009). Van elk ingrediënt is schepijs te maken en elke kleur is mogelijk! 

  Een alternatief op ons Italiaanse schepijs en op dit moment erg populair is frozen yoghurt, ook mogelijk bij ons als ijstraktatie! Meer info over frozen yoghurt is hier te lezen. 

   

   

  Ik wil een vrijblijvende offerte ontvangen