Ijskar huren voor een zakenrelatie

ziekenhuisijs

IJskar huren voor een zakenrelatie

Een zakenrelatie verrassen door een ijskar te huren en te trakteren op ijs? Een originele manier om een zakenpartner te bedanken waar lang over nagepraat zal worden. Regelmatig worden wij ingezet om namens een bedrijf met de ijscowagen of ijskar zakenrelaties in Nederland langs te gaan en te trakteren. Natuurlijk is het ook mogelijk om hierbij uw bedrijfsnaam op onze ijskar of ijscowagen te presenteren. Van een klein logo tot een complete full colour bedrukking op onze ijskar. Ook is het ijs in uw bedrijfskleuren te produceren in onze eigen ijsfabriek.

Vele duizenden ijsjes trakteren op meerdere locaties door Nederland? Geen enkel probleem. Door onze jarenlange ervaring met dit soort ijstraktaties weten wij hoe wij deze ijstraktaties moeten verzorgen. Wij informeren u graag naar de mogelijkheden, geven advies welke ijskar het meest geschikt is en overleggen met u hoe snel per locatie de ijsjes geserveerd moeten gaan worden of dat we een hele dag mogen blijven staan.

Vraag ons gerust naar de mogelijkheden om een ijskar te huren voor uw zakenrelaties.

Door heel Nederland

IJstraktatie is dé specialist in ijskar verhuur met 4 generaties ervaring op het gebied van ijs op locatie. Vanuit onze vestigingen in Nijmegen, Rotterdam en regio Amsterdam trakteren wij heel Nederland met onze unieke ijskarren.

OFFERTE AANVRAGEN

Adres Hoofdkantoor

locatie Houtlaan 31
6525 ZA Nijmegen 

 

Depot Amsterdam

locatie Keurenplein 41
1069 CD Amsterdam

Depot Rotterdam

locatie Strevelsweg 700
3083 AS Rotterdam

 

© 2023 Ijstraktatie. Alle rechten voorbehouden.