Ijskar huren voor op school

IJskar huren voor op school.

Een ijskar op school of universiteit in te huren om iedereen te trakteren op het lekkerste ijs! Dit idee is niet alleen harstikke leuk en lekker maar kan ook op originele wijze ingezet worden voor diverse doeleinden.  Tijdens de introductie dagen van diverse universiteiten zoals die van o.a. Nijmegen, Delft, Amsterdam en Rotterdam komen wij regelmatig met onze ijskarren op locatie om de nieuwe studenten te verwelkomen. Een ijstraktatie is een leuke manier om mensen bij elkaar te brengen en met elkaar in contact te laten komen, een originele manier om het ijs te breken.

Ook voor leuke acties als het werven van nieuwe leden voor studentenverenigingen of andere activiteiten komen onze ijskarren goed  van pas. Een ijskar met gratis ijs trekt de nodige aandacht en biedt hier door dus veel mogelijkheden.

Een ijskar inclusief ijs huren voor bijvoorbeeld een laatste schooldag, afscheid leraar of jubileum is zelfs bij zeer grote aantallen leerlingen voordelig te realiseren. Omdat wij ons ijs zelf produceren kunnen wij dit voor elke budget scherp aanbieden.

Interesse in het huren van een ijskar op jullie school of universiteit? Vraag ons gerust naar de mogelijkheden.

ijstraktatiestudenten

Reviews

Gemiddelde beoordeling

Ijstraktatie
Ijstraktatie

5 /5

1
Gebaseerd op 17 reviews.

Over IJstraktatie

IJstraktatie is dé specialist in ijskar verhuur. Al vier generaties lang professionals in de ijs branche en 100 jaar ijs op locatie. Altijd een ijskar inclusief ijscoman en ambachtelijk ijs uit onze eigen ijsfabriek. 

Adres hoofdlocatie

locatie Houtlaan 31
6525 ZA Nijmegen

Depot Noord-Holland

locatie Westerkoogstraat 25
1474 MH Oosthuizen

Depot Rotterdam

locatie Rotterdam

© 2018 Ijstraktatie. Alle rechten voorbehouden.