Ijskar huren voor op een beurs

IJskar huren voor op een beurs.

Om welke beurs het ook gaat, een ijskar huren voor op uw beurs stand zal altijd veel publiek trekken. Wij staan regelmatig, ook in de winterperiode op diverse beurzen in Nederland met onze ijskarren. Voor beurzen welke zeer strak zijn aangekleed is onze ijsbar een goed alternatief naast de nostalgische modellen.

ijsbar huren beurs

Onze ijsbar op beurs van fruit logistica

IJskar en IJsbar personaliseren met logo.

Ook kunnen deze ijskarren naar wens voorzien worden van een full colour print om zo de complete ijskar in huisstijl te presenteren. De verlichting van de bar in juiste kleur om het helemaal compleet te maken. Ook kunnen wij ons ijs speciaal in de bedrijfskleuren produceren of met passende smaken werken.

Vega ijsbar beurs

IJsbar in Vega stijl op beurs in Ahoy

Vega ijs

Inclusief Vega ijsbekers en ijsschep

 

Wij informeren u graag naar de mogelijkheden om een ijskar in te zetten op de beursstand. De ijstraktaties kunnen variëren tot een paar honderd ijsjes voor een dag tot aan vele duizenden, meerdere dagen per week. Met onze jarenlange ervaring met dit soort ijstraktaties adviseren wij ook als niet helemaal duidelijk is hoeveel personen jullie op de stand verwachten. Zelfs is het mogelijk deze aantallen per dag bij te stellen.

5pol ijsfiets

 IJsfiets in Cookie Dough stijl tijdens bakkers beurs.

 

 Ook de mensen aantrekken en aangenaam verrassen op jullie beurs stand met een ijskar? 

offertebutton

 

 

 

 

 

 

Door heel Nederland

IJstraktatie is dé specialist in ijskar verhuur met 4 generaties ervaring op het gebied van ijs op locatie. Vanuit onze vestigingen in Nijmegen, Rotterdam en regio Amsterdam trakteren wij heel Nederland met onze unieke ijskarren.

OFFERTE AANVRAGEN

Adres Hoofdkantoor

locatie Houtlaan 31
6525 ZA Nijmegen 

 

Depot Amsterdam

locatie Keurenplein 41
1069 CD Amsterdam

Depot Rotterdam

locatie Strevelsweg 700
3083 AS Rotterdam

 

© 2023 Ijstraktatie. Alle rechten voorbehouden.