100 jaar ervaring in het bereiden van ambachtelijk Italiaans ijs

IJstraktatie bestaat sinds 2010 online, als ijscoman leveren wij al 100 jaar ijs op locatie.

Al generaties lang verkopen wij ons ijs ouderwets door de straten en op locatie,zoals elke grote stad vroeger een vaste ijscoman door de wijk had die met mooi weer zijn belletje door de straten deed rinkelen. Waar venten als ijscoman begon op de bakfiets werd dit in de jaren '70 overgenomen door de eerste bakbrommers. De eerste ijscowagens kwamen ook rond deze tijd, daar waar wij ook onze eerste Bedford ijswagen hebben aangeschaft. Wij rijden nog altijd met een Bedford ijscowagen door de wijken en toeristische gebieden. Onze ijskarren staan ook op onze vaste verkooppunten, zoals parken, centrum en bouwmarkten.

De productie van ons ijs vindt nog altijd in de eigen fabriek plaats. Waar tot de jaren '70 alleen nog ons vanille ijs met slagroom werd verkocht kwamen daar later steeds meer smaken bij. Dagelijks maken wij zo'n 10 populaire smaken vers voor onze verkooppunten en ijstraktaties. Op verzoek kunnen wij elke denkbare smaak produceren, zoals we door de loop der jaren al voor diverse klanten hebben gedaan. Het vermelden van het aantal smaken is voor ons daarom niet eens van toepassing.

Ons werkgebied is sinds de komst van onze website behoorlijk uitgebreid. Onze ijskarren die wij de laatste jaren eigenlijk nog amper in gebruik hadden omdat het wat minder praktisch is dan een ijscowagen zijn sinds het ijskar verhuur via deze website weer helemaal in gebruik genomen en er komen zelfs nog steeds leuke nostalgische ijskarretjes bij.

Ook een ijskar huren bij een van de oudste ijsbedrijven van Nederland?

 

ijstraktatie9

Impressie

Door heel Nederland

IJstraktatie is dé specialist in ijskar verhuur met 4 generaties ervaring op het gebied van ijs op locatie. Vanuit onze vestigingen in Nijmegen, Rotterdam en regio Amsterdam trakteren wij heel Nederland met onze unieke ijskarren.

OFFERTE AANVRAGEN

Adres Hoofdkantoor

locatie Houtlaan 31
6525 ZA Nijmegen 

 

Depot Amsterdam

locatie Keurenplein 41
1069 CD Amsterdam

Depot Rotterdam

locatie Strevelsweg 700
3083 AS Rotterdam

 

© 2023 Ijstraktatie. Alle rechten voorbehouden.