100 jaar ervaring in het bereiden van ambachtelijk Italiaans ijs

IJstraktatie bestaat sinds 2010 online, als ijscoman leveren wij al 100 jaar ijs op locatie.

Al generaties lang verkopen wij ons ijs ouderwets door de straten en op locatie,zoals elke grote stad vroeger een vaste ijscoman door de wijk had die met mooi weer zijn belletje door de straten deed rinkelen. Waar venten als ijscoman begon op de bakfiets werd dit in de jaren '70 overgenomen door de eerste bakbrommers. De eerste ijscowagens kwamen ook rond deze tijd, daar waar wij ook onze eerste Bedford ijswagen hebben aangeschaft. Wij rijden nog altijd met een Bedford ijscowagen door de wijken en toeristische gebieden. Onze ijskarren staan ook op onze vaste verkooppunten, zoals parken, centrum en bouwmarkten.

De productie van ons ijs vindt nog altijd in de eigen fabriek plaats. Waar tot de jaren '70 alleen nog ons vanille ijs met slagroom werd verkocht kwamen daar later steeds meer smaken bij. Dagelijks maken wij zo'n 10 populaire smaken vers voor onze verkooppunten en ijstraktaties. Op verzoek kunnen wij elke denkbare smaak produceren, zoals we door de loop der jaren al voor diverse klanten hebben gedaan. Het vermelden van het aantal smaken is voor ons daarom niet eens van toepassing.

Ons werkgebied is sinds de komst van onze website behoorlijk uitgebreid. Onze ijskarren die wij de laatste jaren eigenlijk nog amper in gebruik hadden omdat het wat minder praktisch is dan een ijscowagen zijn sinds het ijskar verhuur via deze website weer helemaal in gebruik genomen en er komen zelfs nog steeds leuke nostalgische ijskarretjes bij.

Ook een ijskar huren bij een van de oudste ijsbedrijven van Nederland?

 

ijstraktatie9

Impressie

Reviews

Gemiddelde beoordeling

Ijstraktatie
Ijstraktatie

5 /5

1
Gebaseerd op 17 reviews.

Over IJstraktatie

IJstraktatie is dé specialist in ijskar verhuur. Al vier generaties lang professionals in de ijs branche en 100 jaar ijs op locatie. Altijd een ijskar inclusief ijscoman en ambachtelijk ijs uit onze eigen ijsfabriek. 

Adres hoofdlocatie

locatie Houtlaan 31
6525 ZA Nijmegen

Depot Noord-Holland

locatie Westerkoogstraat 25
1474 MH Oosthuizen

Depot Rotterdam

locatie Rotterdam

© 2018 Ijstraktatie. Alle rechten voorbehouden.