Ijskar huren voor op een bruiloft

 

IJskar huren voor op een bruiloft.

Een ijskar huren op een bruiloft is hét originele alternatief om het dessert te presenteren. Net even iets anders dan de bruidstaart, maar combineren is uiteraard ook mogelijk en wordt veel gedaan. Wij nemen altijd meerdere smaken ijs mee met onze ijskarren.

2.ijstraktatie.nl

Uiteraard is het mogelijk dat het bruidspaar het eerste ijsje serveert, wij nemen het daarna graag over om de rest van de aanwezige gasten op het lekkerste ijs te trakteren. Serveren van het ijs gaat erg snel, gemiddeld scheppen wij zo'n 300 bolletjes per uur dus een ijsmomentje hoeft zeker niet veel tijd in beslag te nemen.

Juiste ijskar kiezen voor bruiloft

Kies met welke ijskar we tijdens jullie huwelijksdag op locatie komen. Onze nostalgische ijskar, ijscowagen, jaren '50 ijsfiets of juist een moderne ijsbar met ledverlichting! Ook voor een bruiloft in festivalsfeer is er genoeg keuze. Wij adviseren natuurlijk ook wat de meest geschikte ijskar zal zijn. Ook afhankelijk of het bruidsfeest binnen of buiten gaat plaatsvinden. 

frozenyoghurttalpa

De ijsbar met frozen yoghurt tijdens bruiloft.

Voor alle mogelijkheden bieden wij een optie naar wens. Bij het samenstellen van de ultieme ijstraktatie op jullie huwelijk denken wij graag  mee in de mogelijkheden. Moeten de ijsjes snel binnen een bepaalde tijd als tussendoortje geserveerd worden, of mogen wij juist iets langer met de ijskar blijven staan?

1.ijskar bruiloft

Grote antieke ijskar op bruiloft.

Ook als het tijdstip nog niet helemaal bekend is houden wij hier rekening mee. Wij plannen tijdens de huwelijksdag geen andere reserveringen kort voor of na deze ijstraktatie en houden rekening met een mogelijke uitloop wat betreft tijd. Zo kunnen wij altijd met de ijskar de afgesproken tijd blijven staan zonder op de klok te hoeven kijken, al mocht het aanvang moment iets uitlopen.

ijskar huren bruiloft

 

IJskar huren op jullie bruiloft? Bekijk onze prachtige ijskarren of vraag direct een vrijblijvende offerte aan!

offertebutton

 

 

Door heel Nederland

IJstraktatie is dé specialist in ijskar verhuur met 4 generaties ervaring op het gebied van ijs op locatie. Vanuit onze vestigingen in Nijmegen, Rotterdam en regio Amsterdam trakteren wij heel Nederland met onze unieke ijskarren.

OFFERTE AANVRAGEN

Adres Hoofdkantoor

locatie Houtlaan 31
6525 ZA Nijmegen 

 

Depot Amsterdam

locatie Keurenplein 41
1069 CD Amsterdam

Depot Rotterdam

locatie Strevelsweg 700
3083 AS Rotterdam

 

© 2023 Ijstraktatie. Alle rechten voorbehouden.