IJscowagen huren

IJscowagen huren met ijscoman voor de lekkerste ijstraktaties op locatie? Met onze ijscowagens rijden wij door heel Nederland voor bedrijfsfeesten, zakenrelaties, bruiloften, marketing acties of gewoon zo maar omdat het lekker weer is!

Bij ons huurt u eenvoudig een ijscowagen door een offerte aanvraag te doen en de ijswagen te slecteren of te vermelden dat u een voorkeur heeft voor het huren van onze ijscowagen. Wij rekenen geen prijsverschil voor het huren van een ijswagen in vergelijking met een ijskar. 

 

bedford2 1 

    woonboul


Wij bieden 2 modellen ijscowagens aan, een klassieke Bedford oldtimer uit de jaren '70 en de moderne Gelati ijscowagen. We informeren u graag wat de mogelijkheden zijn voor het huren van een ijswagen en welke het meest geschikt is voor uw ijstraktatie.

Voor een complete ijstour, dus het trakteren van diverse locaties in Nederland op één dag is de moderne ijswagen meer geschikt dan onze oldtimer. Ook logo en slogans zijn mogelijk om op de ijswagen te presenteren. 

  • Oldtimer of moderne ijscowagen.
  • Presentatie logo of slogan mogelijk.
  • Meerdere locaties door Nederland op één dag.
  • Inclusief ons eigen ambachtelijk ijs en ijscoman.
  • Vanaf 50 tot 10.000 ijsjes!

 

offerte aanvragen

Door heel Nederland

IJstraktatie is dé specialist in ijskar verhuur met 4 generaties ervaring op het gebied van ijs op locatie. Vanuit onze vestigingen in Nijmegen, Rotterdam en regio Amsterdam trakteren wij heel Nederland met onze unieke ijskarren.

OFFERTE AANVRAGEN

Adres Hoofdkantoor

locatie Houtlaan 31
6525 ZA Nijmegen 

 

Depot Amsterdam

locatie Keurenplein 41
1069 CD Amsterdam

Depot Rotterdam

locatie Strevelsweg 700
3083 AS Rotterdam

 

© 2018 Ijstraktatie. Alle rechten voorbehouden.