IJswagen Huren

IJswagen huren inclusief Italiaans ijs op locatie? Met onze ijswagens rijden wij door heel Nederland voor bedrijfsfeesten, zakenrelaties, bruiloften, marketing acties voor de lekkerste ijskoude traktaties!

bedford ijswagen huren

Onze Bedford olditmer op locatie.

Het huren van onze ijscowagen is heel eenvoudig en kan vaak zelfs nog voor de volgende (en soms nog dezelfde) dag geregeld worden.

Voor grote marketing acties of een ijswagen die meerdere locaties af zal rijden is het beter om ons de aanvraag iets eerder te sturen.

Dit kan via onze contactpagina door het formulier in te vullen en te kiezen voor onze Mr.Gelati ijscowagen of de Bedford oldtimer. In de ijswagen gaan 6 tot 14 smaken Italiaans ijs. 

touzani ijswagen

Onze Mr.Gelati ijscowagen tijdens opname van NOS en Touzani met bekende voetballers voor het WK.


Wij bieden 2 modellen ijscowagens aan, een klassieke Bedford oldtimer uit de jaren '70 en de moderne Gelati ijscowagen. We informeren graag wat de mogelijkheden zijn voor het huren van een ijswagen en welke het meest geschikt is voor jouw evenement.

Voor een complete ijstour, dus het trakteren van diverse locaties in Nederland op één dag is de moderne ijswagen meer geschikt dan onze oldtimer. Ook logo en slogans zijn mogelijk om op de ijswagen te presenteren. 

  • Oldtimer of moderne ijscowagen.
  • Presentatie logo of slogan mogelijk.
  • Meerdere locaties door Nederland op één dag.
  • Inclusief ons eigen ambachtelijk ijs.
  • Bediening door onze ijscoman.
  • Vanaf 50 tot 10.000 ijsjes!

 

Interesse voor het huren van een ijswagen voor jouw event? Vraag nu een offerte aan!

offertebutton

Door heel Nederland

IJstraktatie is dé specialist in ijskar verhuur met 4 generaties ervaring op het gebied van ijs op locatie. Vanuit onze vestigingen in Nijmegen, Rotterdam en regio Amsterdam trakteren wij heel Nederland met onze unieke ijskarren.

OFFERTE AANVRAGEN

Adres Hoofdkantoor

locatie Houtlaan 31
6525 ZA Nijmegen 

 

Depot Amsterdam

locatie Keurenplein 41
1069 CD Amsterdam

Depot Rotterdam

locatie Strevelsweg 700
3083 AS Rotterdam

 

© 2023 Ijstraktatie. Alle rechten voorbehouden.