Frozen yoghurt

Een Frozen Yoghurt bar huren? Frozen yoghurt is de populaire ijstraktatie van het moment. Het lekkerste ijs bereid op basis van verse yoghurt in plaats van melk (roomijs) of water (sorbetijs). Bij frozen yoghurt wordt het ijsje geserveerd in een bekertje/cup, niet op een hoorntje. Daarmee is de Froyo nog niet compleet, er komen nog toppings op. Frozen yoghurt met vers fruit is de heerlijke frisse gezonder ijstraktatie die wij verozrgen vanuit onze frozen yoghurt bar. Hier mee kunnen wij op elke locatie langskomen om dit heerlijke ijs te trakteren.

Toppings van vers fruit. 

De populairste toppings voor frozen yoghurt blijft nog altijd vers fruit. Yoghurt en fruit zijn de perfecte combinatie en is nog gezond ook! De fruittoppings waar wij mee werken stellen wij in overleg samen. De basis bestaat meestal uit aardbeien, kiwi met kersen of mango. Dit fruit is populair, lust iedereen en is bovendien ook betaalbaar. Ook de hoeveelheid fruit is in overleg te bepalen, meestal werken wij met een topping van 30 gram fruit. Het moet wel een topping over het yoghurt ijs blijven en geen beker met fruit en een beetje ijs. Luxer fruit als frambozen en blauwe bessen zijn uiteraard ook mogelijk en bespreekbaar. 

Toppings met chocolade en snoep.

Frozen yoghurt is ook populair met heerlijke chocolade toppings. Stukjes witte en pure chocolade, oreo stukjes, krokante nootjes of leuke discospikkels maken er een feest van. Het is mogelijk mensen zelf te laten kiezen of ze gaan voor een gezonde froyo met fruit of toch de verleiding van chocolade stukjes niet kunnen weerstaan om zo de traktatie compleet te maken.

toppingsauzen.

Een sausje over de froyo maakt het helemaal af. Voor veel liefhebbers mag dit niet ontbreken. Aardbei, karamel en chocolade zijn de favorieten. 

Wij serveren onze Frozen Yoghurt vanuit onze luxe mobiele bar. Deze ijsbar is prima verrijdbaar op een rechte ondervloer en kan doordat de bar 80cm diep is door zo wat elke deur. Lengte van de bar is 250cm, maar de zijkasten zijn monteerbaar. Er is dus genoeg ruimte voor bediening van 2 personen in hoog tempo en er is altijd wel een plekje voor de bar. De ledverlichting van de bar is ook in elke kleur in te stellen..

Interesse in het huren van onze ijsbar met Frozen Yoghurt? Vraag ons naar de mogelijkheden!

Impressie

Reviews

Gemiddelde beoordeling

Ijstraktatie
Ijstraktatie

5 /5

1
Gebaseerd op 5 reviews.

Over IJstraktatie

IJstraktatie is dé specialist in ijskar verhuur. Al vier generaties lang professionals in de ijs branche en 100 jaar ijs op locatie. Altijd een ijskar inclusief ijscoman en ambachtelijk ijs uit onze eigen ijsfabriek. 

T 0616634660  

info@ijstraktatie.nl

© 2018 Ijstraktatie. Alle rechten voorbehouden.