Frozen yoghurt

Een Frozen Yogurt bar huren?

Huur eenvoudig een Frozen Yoghurt bar of ijskar. Frozen Yoghurt is de populaire ijstraktatie van het moment. Uiteraard maken wij ook onze froyo zelf ambachtelijk in eigen ijsfabriek. Frozen yoghurt bevat minder vet en suiker en wordt daarom veel gezien als de gezonde variant op schepijs en/of softijs. Frozen yoghurt kan zowel in schepijs variant of uit de softijsmachine getapt worden. 

 

frozen yogurt bar huren

Frozen yoghurt bar opbouw voor bedrijfsfeest.

Frozen Yoghurt toppings

Toppings horen natuurlijk bij Frozen Yoghurt. Er zijn veel combinaties mogelijk zodat iedereen zijn froyo nóg lekkerder kan maken. Bij yoghurtijs is vers fruit natuurlijk de beste en meest populaire topping om te kiezen. Frozen yoghurt is al gezonder dan normaal schepijs, maar met fruitstukjes er door heen maakt dit de froyo helemaal compleet en natuurlijk nóg gezonder!

frozen yoghurt op locatie

Toppings frozen yoghurt traktatie met onze antieke ijskar

Andere toppings 

Naast vers fruit willen de echte liefhebbers van frozen yoghurt vaak ook iets zoets kunnen kiezen. Wij kiezen meestal voor een toppingsaus als aardbei, chocolade of karamel om naast de fruittoppings ook nog over de cup te garneren. De cups zien er zo helemaal lekker gedecoreerd uit, wie dit ziet komt het direct proeven!

frozen yoghurt bar huren

Froyo's klaar om uit te serveren.

IJsbar en ijskar mogelijk, ook zonder stroom!

De ijsbar is voor grote frozen yoghurt opdrachten erg geschikt. Toch liever een ijskar met nostalgische uitstraling of kleiner model bar om frozen yoghurt te serveren? Dan is dat ook mogelijk vanuit onze ijskarren, dus ook zonder stroomvoorziening op locatie! Wij kunnen de froyo bar of ijskar dan overal plaatsen waar je maar wilt!

ijsbar frozen yoghurt beurs

Frozen yogurt bar klaar voor de beurs in Berlijn

Interesse in het huren van onze ijsbar of ijskar met Frozen Yoghurt? Vraag ons naar de mogelijkheden!

 

offertebutton

 

Impressie

Door heel Nederland

IJstraktatie is dé specialist in ijskar verhuur met 4 generaties ervaring op het gebied van ijs op locatie. Vanuit onze vestigingen in Nijmegen, Rotterdam en regio Amsterdam trakteren wij heel Nederland met onze unieke ijskarren.

OFFERTE AANVRAGEN

Adres Hoofdkantoor

locatie Houtlaan 31
6525 ZA Nijmegen 

 

Depot Amsterdam

locatie Keurenplein 41
1069 CD Amsterdam

Depot Rotterdam

locatie Strevelsweg 700
3083 AS Rotterdam

 

© 2023 Ijstraktatie. Alle rechten voorbehouden.