• IJskar huren Rotterdam

  Een ijskar huren in Rotterdam voor uw bedrijfsfeest, jubileum of gewoon zo maar om uw gasten eens te verrassen? Bij IJstraktatie huurt u een ijskar naar keuze, mogelijk in diverse stijlen.

  Een ijskar huren Rotterdam is uiteraard ook mogelijk met uw logo op de ijskar. Onze ijskarren zijn ook compleet te bestickeren in uw bedrijfskleuren. Zelfs ons ijs kunnen wij in uw bedrijfskleuren maken.

  Wij bieden onze ijskarren altijd aan inclusief ijs en bediening. In overleg met u kiezen we het aantal smaken en natuurlijk welke smaken. Naast Italiaans ijs is er ook de mogelijkheid voor het huren van onze Frozen yoghurt bar in Rotterdam. Wij verzorgen onze diensten aan zowel particulieren als bedrijven en voor elk formaat evenement.

  U zoekt ijskar huren Rotterdam? Dan kunt u direct een offerte aanvragen. 

 • aanvragen
  ijskar huren

  Kleine antieke ijskar. Kan door zijn formaat overal binnen staan. Komt in hotels zoals Hilton Rotterdam, maar ook te huren voor bijvoorbeeld tuinfeesten van particulieren.

 • aanvragen
  nostalgische ijskar

  Voor een wat groter evenement , of als u echt iets chiquers zoekt dan is de grote antieke ijskar de perfecte keuze om te huren. Een ware eyecatcher voor uw evenement.

   

 • aanvragen
  ijskar bakfiets

  De ijsfiets is te huren voor elk evenement, zowel buiten als binnen locaties. Ook eenvoudig te bestickeren met uw logo en daarom ideaal voor promotie doeleinden.

 • aanvragen
  roze ijskar

  Roze ijskar "Morelli" staat veel op braderieën en evenementen in Rotterdam. 

 • aanvragen
  ijsbar met ledverlichting

  Onze ijsbar met ledverlichting. Serveer zowel Italiaans ijs als frozen yogurt op unieke wijze in Rotterdam met deze luxe ijsbar.

 • aanvragen
  frozen yoghurt bar

   

  Frozen yoghurt in Rotterdam is nu mogelijk met onze ijsbar met ledverlichting. Natuurlijk met de populairste froyo toppings! Vraag om meer informatie bij interesse.

 • aanvragen
  ijscowagen huren

  Moderne ijswagen met alle smaken en toppings te voorzien. Ideaal om in te zetten om meerdere locaties op een dag af te gaan in regio Rotterdam. 

   

 • aanvragen
  ijscowagen oldtimer

  De Bedford oldtimer. Naast de vele foodtruck festivals in de regio ook te bestellen voor particulieren.