IJskar huren Rotterdam

ijskar huren RotterdamEen ijskar huren in Rotterdam voor uw bedrijfsfeest, jubileum of gewoon zo maar om uw gasten eens te verrassen? Bij IJstraktatie huurt u een ijskar naar keuze, mogelijk in diverse stijlen. Een ijskar huren in Rotterdam voor uw bedrijfsfeest, jubileum of gewoon zo maar om uw gasten eens te verrassen? 

Een ijskar huren in Rotterdam is uiteraard ook mogelijk met uw logo op de ijskar. Onze ijskarren zijn ook compleet te bestickeren in uw bedrijfskleuren. Zelfs ons ijs kunnen wij in uw bedrijfskleuren maken.
Wij bieden onze ijskarren altijd aan inclusief ijs en bediening. In overleg met u kiezen we het aantal smaken en natuurlijk welke smaken. Naast Italiaans ijs is er ook de mogelijkheid voor het huren van onze Frozen yoghurt bar in Rotterdam. Wij verzorgen onze diensten aan zowel particulieren als bedrijven en voor elk formaat evenement.

Bekijk de prijzen voor het huren van een ijskar of ijswagen door uw favoriete ijskar aan te klikken of een offerte aan te vragen. Wij rekenen geen transportkosten in regio Rotterdam.

 

 

Kleine antieke ijskar

Grote antieke ijskar

Ijsfiets

Mr Gelati ijscowagen

Bedford Ijscowagen

Frozen Yoghurt bar

Mobiel ijssalon

Impressie

Over IJstraktatie

IJstraktatie is dé specialist in ijskar verhuur. Al vier generaties lang professionals in de ijs branche en 100 jaar ijs op locatie. Altijd een ijskar inclusief ijscoman en ambachtelijk ijs uit onze eigen ijsfabriek. 

T 0616634660  

info@ijstraktatie.nl

© 2018 Ijstraktatie. Alle rechten voorbehouden.