IJskar huren Rotterdam

ijskar huren RotterdamEen ijskar huren in Rotterdam voor uw bedrijfsfeest, jubileum of gewoon zo maar om uw gasten eens te verrassen? Bij IJstraktatie huurt u een ijskar naar keuze, mogelijk in diverse stijlen. Een ijskar huren in Rotterdam voor uw bedrijfsfeest, jubileum of gewoon zo maar om uw gasten eens te verrassen? 

Een ijskar huren in Rotterdam is uiteraard ook mogelijk met uw logo op de ijskar. Onze ijskarren zijn ook compleet te bestickeren in uw bedrijfskleuren. Zelfs ons ijs kunnen wij in uw bedrijfskleuren maken.
Wij bieden onze ijskarren altijd aan inclusief ijs en bediening. In overleg met u kiezen we het aantal smaken en natuurlijk welke smaken. Naast Italiaans ijs is er ook de mogelijkheid voor het huren van onze Frozen yoghurt bar in Rotterdam. Wij verzorgen onze diensten aan zowel particulieren als bedrijven en voor elk formaat evenement.

Bekijk de prijzen voor het huren van een ijskar of ijswagen door uw favoriete ijskar aan te klikken of een offerte aan te vragen. Wij rekenen geen transportkosten in regio Rotterdam.

 

 

Kleine antieke ijskar

Grote antieke ijskar

Ijsfiets

Mr Gelati ijscowagen

Bedford Ijscowagen

Frozen Yoghurt bar

Houten BIO ijsbar

Frietkraam huren

Impressie

Door heel Nederland

IJstraktatie is dé specialist in ijskar verhuur met 4 generaties ervaring op het gebied van ijs op locatie. Vanuit onze vestigingen in Nijmegen, Rotterdam en regio Amsterdam trakteren wij heel Nederland met onze unieke ijskarren.

OFFERTE AANVRAGEN

Adres Hoofdkantoor

locatie Houtlaan 31
6525 ZA Nijmegen 

 

Depot Amsterdam

locatie Keurenplein 41
1069 CD Amsterdam

Depot Rotterdam

locatie Strevelsweg 700
3083 AS Rotterdam

 

© 2023 Ijstraktatie. Alle rechten voorbehouden.