IJskar Huren Eindhoven

ijskar huren EindhovenEen ijskar huren in Eindhoven is snel en eenvoudig te realiseren. Om een ijskar te huren in Eindhoven kunt u een keuze maken uit onze diverse stijlen ijskarren. Nostalgische of moderne ijskarren met Italiaans ijs, of een luxe bar met ledverlichting voor het serveren van Frozen Yoghurt?

Als wij met de ijskar in Eindhoven op locatie komen zorgen wij zelf voor de bediening van ons zelfgemaakte ijs. Onze ijscoman brengt de ijskar, serveert de ijsjes en neemt de ijscokar weer mee.

Ook zijn onze ijskarren eenvoudig te personaliseren in de kleuren van uw bedrijf. Uw logo groot op de ijskar, of wat te denken van het ijs zelf in de kleuren van uw bedrijf? Wij informeren u graag naar de promotie mogelijkheden. 

Bekijk de prijzen voor het huren van een ijskar of ijswagen door uw favoriete ijskar aan te klikken of een offerte aan te vragen. Wij rekenen geen transportkosten in regio Eindhoven en Noord-Brabant.

 

Kleine antieke ijskar

IJsfiets

Grote antieke ijskar

IJsbar

Frozen Yoghurt bar

Morelli ijskar

Mr Gelati ijscowagen

Bedford IJscowagen

Houten BIO ijsbar

Frietkraam huren

Impressie

Door heel Nederland

IJstraktatie is dé specialist in ijskar verhuur met 4 generaties ervaring op het gebied van ijs op locatie. Vanuit onze vestigingen in Nijmegen, Rotterdam en regio Amsterdam trakteren wij heel Nederland met onze unieke ijskarren.

OFFERTE AANVRAGEN

Adres Hoofdkantoor

locatie Houtlaan 31
6525 ZA Nijmegen 

 

Depot Amsterdam

locatie Keurenplein 41
1069 CD Amsterdam

Depot Rotterdam

locatie Strevelsweg 700
3083 AS Rotterdam

 

© 2023 Ijstraktatie. Alle rechten voorbehouden.