IJskar Huren Eindhoven

ijskar huren EindhovenEen ijskar huren in Eindhoven is snel en eenvoudig te realiseren. Om een ijskar te huren in Eindhoven kunt u een keuze maken uit onze diverse stijlen ijskarren. Nostalgische of moderne ijskarren met Italiaans ijs, of een luxe bar met ledverlichting voor het serveren van Frozen Yoghurt?

Als wij met de ijskar in Eindhoven op locatie komen zorgen wij zelf voor de bediening van ons zelfgemaakte ijs. Onze ijscoman brengt de ijskar, serveert de ijsjes en neemt de ijscokar weer mee.

Ook zijn onze ijskarren eenvoudig te personaliseren in de kleuren van uw bedrijf. Uw logo groot op de ijskar, of wat te denken van het ijs zelf in de kleuren van uw bedrijf? Wij informeren u graag naar de promotie mogelijkheden. 

Bekijk de prijzen voor het huren van een ijskar of ijswagen door uw favoriete ijskar aan te klikken of een offerte aan te vragen. Wij rekenen geen transportkosten in regio Eindhoven en Noord-Brabant.

 

Kleine antieke ijskar

IJsfiets

Grote antieke ijskar

IJsbar

Frozen Yoghurt bar

Morelli ijskar

Mr Gelati ijscowagen

Bedford IJscowagen

Mobiele ijssalon

Impressie

Over IJstraktatie

IJstraktatie is dé specialist in ijskar verhuur. Al vier generaties lang professionals in de ijs branche en 100 jaar ijs op locatie. Altijd een ijskar inclusief ijscoman en ambachtelijk ijs uit onze eigen ijsfabriek. 

T 0616634660  

info@ijstraktatie.nl

© 2018 Ijstraktatie. Alle rechten voorbehouden.