• IJskar huren Arnhem

  Een ijskar huren in Arnhem en omgeving is voor ons een koud kunstje. Wij bieden de meeste keuze in diverse stijlen ijskarren voor iedere bruiloft, bedrijfsfeest, opening of gewoon zo maar! Al onze ijskarren zijn uniek en hebben een eigen stijl. 

  Ook is het mogelijk enkele van onze ijskarren volledig te bestickeren in uw bedrijfskleuren en uw logo op de ijskar te presenteren. Mocht dit nog niet genoeg zijn kunnen we ook het ijs speciaal in uw bedrijfskleur produceren. Wij maken ons Italiaans ijs in onze eigen fabriek, op zo'n 15 minuten afstand van Arnhem.

  Er is ook keuze uit andere ijssoorten mogelijk. Naast ons Italiaans ijs bieden wij ook frozen yoghurt aan, dit in combinatie met de lekkerste toppings. Dit serveren wij vanuit onze luxe ijsbar. Wij leveren onze ijskar op locatie in Arnhem altijd inclusief ijs en bediening door onze ijscoman.

  IJskar huren Arnhem? Vraag direct een offerte aan. Of voor onze tarieven, bekijk eerst hier onze prijzen tabel.

 • aanvragen
  ijskar huren

  Als u een leuk klein ijskarretje zoekt voor uw evenement in Arnhem is deze ijskar wat u zoekt. Kan overal naar binnen en worden voorzien van meerdere smaken ijs.

 • aanvragen
  nostalgische ijskar

  Voor een wat groter evenement in Arnhem, of als u echt iets chique zoekt dan is de grote antieke ijskar de perfecte keuze.

 • aanvragen
  ijskar bakfiets

  De ijsfiets is te huren voor elk evenement in de regio Arnhem. Ook eenvoudig te bestickeren met uw logo en daarom ideaal voor promotie doeleinden. 

 • aanvragen
  roze ijskar

  Roze ijskar "Morelli" staat veel op braderieën en evenementen in Arnhem. Zoals al onze ijskarren ook te huur voor particulieren.

 • aanvragen
  ijsbar met ledverlichting

  Onze ijsbar met ledverlichting. Serveer zowel Italiaans ijs als frozen yogurt op unieke wijze in Arnhem met deze luxe ijsbar.

 • aanvragen
  ijswagen

  Deze oldtimer ijscowagen uit de jaren '70 is veel in Arnhem op locatie, vooral voor ijstraktaties aan scholen.

   

 • aanvragen

  Moderne ijswagen met alle smaken en toppings te voorzien. Ideaal om in te zetten om meerdere locaties op een dag af te gaan in regio Arnhem. Net als de oldtimer zetten wij deze ijswagen veel in als we scholen bezoeken voor een ijstraktatie.

   

 • meer info

  frozen yogurt

   

  Onze ijs foodtruck is een uniek op maat gebouwde trailer voorzien van frozen yogurt machine en luxe toppingbar. Voor als u een foodtruck zoekt in Arnhem voor de verkoop van schepijs of frozen yogurt.