IJskar Huren Arnhem

ijskar huren ArnhemEen ijskar huren in Arnhem en omgeving is voor ons een koud kunstje. Wij bieden de meeste keuze in diverse stijlen ijskarren voor iedere bruiloft, bedrijfsfeest, opening of gewoon zo maar! Al onze ijskarren zijn uniek en hebben een eigen stijl.

Ook is het mogelijk enkele van onze ijskarren volledig te bestickeren in uw bedrijfskleuren en uw logo op de ijskar te presenteren. Mocht dit nog niet genoeg zijn kunnen we ook het ijs speciaal in uw bedrijfskleur produceren. Wij maken ons Italiaans ijs in onze eigen fabriek, op zo'n 15 minuten afstand van Arnhem.

Er is ook keuze uit andere ijssoorten mogelijk. Naast ons Italiaans ijs bieden wij ook frozen yoghurt aan, dit in combinatie met de lekkerste toppings. Dit serveren wij vanuit onze luxe ijsbar.

Bekijk de prijzen voor het huren van een ijskar of ijswagen door uw favoriete ijskar aan te klikken of een offerte aan te vragen. Wij rekenen geen transportkosten in Arnhem en omstreken.

 

 

Kleine antieke ijskar

IJsfiets

Grote antieke ijskar

IJsbar

Frozen Yoghurt bar

houten bio ijsbar

Biologisch ijs huren

Mr Gelati ijscowagen

Bedford IJscowagen

Morelli ijskar

Impressie

Door heel Nederland

IJstraktatie is dé specialist in ijskar verhuur met 4 generaties ervaring op het gebied van ijs op locatie. Vanuit onze vestigingen in Nijmegen, Rotterdam en regio Amsterdam trakteren wij heel Nederland met onze unieke ijskarren.

OFFERTE AANVRAGEN

Adres Hoofdkantoor

locatie Houtlaan 31
6525 ZA Nijmegen 

 

Depot Amsterdam

locatie Keurenplein 41
1069 CD Amsterdam

Depot Rotterdam

locatie Strevelsweg 700
3083 AS Rotterdam

 

© 2023 Ijstraktatie. Alle rechten voorbehouden.