IJskar Huren Almere

ijskar huren AlmereEen ijskar huren in Almere is voordelig, snel en eenvoudig geregeld bij IJstraktatie. Nadat u uw favoriete ijskar heeft uitgekozen komen wij met ijscoman bij u op locatie in Almere en serveren de ijsjes aan uw gasten.

Ons ijs wordt dagelijks vers bereid in meerdere populaire smaken. We nemen daarom ook altijd meerdere smaken mee op uw evenement zonder meerprijs.

Ook voor bedrijven is het huren van een ijskar mogelijk. Wij kunnen uw logo presenteren op onze ijskar, of onze ijskarren compleet laten bestickeren in uw huisstijl. Of wat dacht u van ons ijs in de kleur van uw bedrijf? Het huren van een ijskar is dé manier om voordelig en eenvoudig extra beleving te geven aan uw bedrijfsfeest, opening of jubileum. 

Bekijk de prijzen voor het huren van een ijskar of ijswagen door uw favoriete ijskar aan te klikken of een offerte aan te vragen. Wij rekenen geen transportkosten in Almere en Flevoland.

 

 

Kleine antieke ijskar

IJsfiets

Grote antieke ijskar

IJsbar

Frozen Yoghurt bar

Morelli ijskar

Mr Gelati ijscowagen

Bedford IJscowagen

Mobiele ijssalon

Impressie

Over IJstraktatie

IJstraktatie is dé specialist in ijskar verhuur. Al vier generaties lang professionals in de ijs branche en 100 jaar ijs op locatie. Altijd een ijskar inclusief ijscoman en ambachtelijk ijs uit onze eigen ijsfabriek. 

T 0616634660  

info@ijstraktatie.nl

© 2018 Ijstraktatie. Alle rechten voorbehouden.