IJskar huren Nijmegen

ijskar huren NijmegenEen ijskar huren in Nijmegen inclusief ijs en bediening. Bij IJstraktatie uit Nijmegen heeft u keuze uit diverse ijskarren. Al ruim 100 jaar gevestigd in Nijmegen en daarmee een van de oudste bedrijven van Nederland in deze branche. 

Wij staan met onze ijskarren op diverse locaties in Nijmegen en omgeving. Zo vindt u ons op de Goffertweide, Zweefvliegveld Malden, Nijmegen centrum en meer. Ook op evenementen zoals de vierdaagse feesten en Koningsdag zijn onze ijskarren overal in Nijmegen te vinden.

Wij produceren zelf ons ijs, naar Italiaans ijs is er ook de keuze uit Frozen Yoghurt met toppings als vers fruit. Onze ijskarren zijn allen verschillend van stijl, van oldtimers, antieke ijskarren tot aan een luxe ijsbar met ledverlichting. 

Logo of volledige bestickering op uw ijskar? Ook dat is mogelijk. Wij bespreken graag de mogelijkheden met u. 

Ontvang vandaag nog een vrijblijvende offerte op maat door uw favoriete ijskar te selecteren en de gegevens van uw evenement in Nijmegen in te vullen.

 

Kleine antieke ijskar

IJsfiets

Grote antieke ijskar

IJsbar

Frozen Yoghurt bar

Morelli ijskar

Mr Gelati ijscowagen

Bedford IJscowagen

Mobiele ijssalon

Impressie

Reviews

Gemiddelde beoordeling

Ijstraktatie
Ijstraktatie

5 /5

1
Gebaseerd op 5 reviews.

Over IJstraktatie

IJstraktatie is dé specialist in ijskar verhuur. Al vier generaties lang professionals in de ijs branche en 100 jaar ijs op locatie. Altijd een ijskar inclusief ijscoman en ambachtelijk ijs uit onze eigen ijsfabriek. 

T 0616634660  

info@ijstraktatie.nl

© 2018 Ijstraktatie. Alle rechten voorbehouden.