IJskar huren Nijmegen

Een ijskar huren in Nijmegen inclusief ijs en bediening. Bij IJstraktatie uit Nijmegen heeft u keuze uit diverse ijskarren. Al ruim 100 jaar gevestigd in Nijmegen en daarmee een van de oudste bedrijven van Nederland in deze branche. 

ijskar huren Nijmegen

 

 

Een ijskar of ijswagen wordt altijs verhuurd inclusief ijscoman en Italiaans ijs. Ons schepijs leveren wij altijd in 6 smaken, meer of minder kan ook in overleg. 

Wij produceren zelf ons ijs, naast Italiaans ijs is er ook de keuze uit Frozen Yoghurt met toppings als vers fruit. Onze ijskarren zijn verschillend in stijl, van oldtimers, antieke ijskarren tot aan een luxe ijsbar met ledverlichting. Zo is er voor elk evenement of thema wel een geschikte ijskar.

Logo of volledige bestickering op uw ijskar? Ook dat is mogelijk. Wij bespreken graag de mogelijkheden met u. 

Ontvang vandaag nog een vrijblijvende offerte op maat door uw favoriete ijskar te selecteren en de gegevens van uw evenement in Nijmegen in te vullen.

 images algemeen offertebutton1

Kleine antieke ijskar

IJsfiets

Grote antieke ijskar

IJsbar

Frozen Yoghurt bar

Morelli ijskar

Mr Gelati ijscowagen

Bedford IJscowagen

Houten BIO ijsbar

Frietkraam huren

Impressie

Door heel Nederland

IJstraktatie is dé specialist in ijskar verhuur met 4 generaties ervaring op het gebied van ijs op locatie. Vanuit onze vestigingen in Nijmegen, Rotterdam en regio Amsterdam trakteren wij heel Nederland met onze unieke ijskarren.

OFFERTE AANVRAGEN

Adres Hoofdkantoor

locatie Houtlaan 31
6525 ZA Nijmegen 

 

Depot Amsterdam

locatie Keurenplein 41
1069 CD Amsterdam

Depot Rotterdam

locatie Strevelsweg 700
3083 AS Rotterdam

 

© 2023 Ijstraktatie. Alle rechten voorbehouden.