IJskar Huren Den Haag

ijskar huren Den HaagEen ijskar huren in Den Haag is snel en eenvoudig geregeld om uw feest, bruiloft, bedrijfsopening, jubileum of andere gelegenheid compleet te maken.Een ijskar huren in Den Haag is snel en eenvoudig geregeld om uw feest, bruiloft, bedrijfsopening, jubileum of andere gelegenheid compleet te maken.

Wij bieden de keuze in diverse stijlen ijskarren. Een uitgebreid aanbod aan ijskarren variërend van nostalgisch tot modern. We hebben ze bovendien ook in alle maten zodat er voor elke gelegenheid een juiste ijskar beschikbaar is.

Uw logo op onze ijskar? Dat kan, we kunnen onze ijskar zelfs helemaal in uw huisstijl laten bestickeren. Ook het ijs zelf kunnen we speciaal in uw gewenste kleur produceren, aangezien we ons ijs zelf maken op ambachtelijke wijze. Naast Italiaans ijs bieden wij ook Frozen Yoghurt aan op locatie. Natuurlijk met keuze uit de lekkerste toppings.

Bekijk de prijzen voor het huren van een ijskar of ijswagen door uw favoriete ijskar aan te klikken of een offerte aan te vragen. Wij rekenen geen transportkosten in regio Den Haag.

 

 

Kleine antieke ijskar

IJsfiets

Grote antieke ijskar

IJsbar

Frozen Yoghurt bar

Morelli ijskar

Mr Gelati ijscowagen

Bedford IJscowagen

Impressie

Door heel Nederland

IJstraktatie is dé specialist in ijskar verhuur met 4 generaties ervaring op het gebied van ijs op locatie. Vanuit onze vestigingen in Nijmegen, Rotterdam en regio Amsterdam trakteren wij heel Nederland met onze unieke ijskarren.

OFFERTE AANVRAGEN

Adres hoofdlocatie

locatie Houtlaan 31
6525 ZA Nijmegen

Depot Noord-Holland

locatie Westerkoogstraat 25
1474 MH Oosthuizen

Depot Rotterdam

locatie Strevelsweg 700
3083 AS Rotterdam

 

© 2018 Ijstraktatie. Alle rechten voorbehouden.