IJskar Huren Den Haag

ijskar huren Den HaagEen ijskar huren in Den Haag is snel en eenvoudig geregeld. Maak jouw feest, bruiloft, bedrijfsopening, jubileum of andere gelegenheid compleet met onze ijskar!

Wij bieden de keuze in diverse stijlen ijskarren. Nostalgische ijskarren maar ook moderne ijswagens. We hebben ze bovendien ook in alle maten zodat er voor elke gelegenheid een juiste ijskar beschikbaar.

Een logo op onze ijskar? Dat kan, we kunnen onze ijskar zelfs helemaal in huisstijl laten bestickeren. Ook het ijs zelf kunnen we speciaal in gewenste kleur produceren, aangezien we ons ijs zelf maken op ambachtelijke wijze. Naast Italiaans ijs bieden wij ook Frozen Yoghurt aan op locatie in Den Haag. Natuurlijk met keuze uit de lekkerste toppings.

Bekijk de prijzen voor het huren van een ijskar of ijswagen door jouw favoriete ijskar aan te klikken of een offerte aan te vragen. Wij rekenen geen transportkosten in regio Den Haag.

 

 

Kleine antieke ijskar

ijskar huren Den Haag

IJsfiets

ijsfiets huren den haag

Grote antieke ijskar

nostalgische ijskar den haag

IJsbar

ijsbar den haag

Frozen Yoghurt bar

frozen yoghurt den haag

Morelli ijskar

Italiaans ijs den haag

Mr Gelati ijscowagen

ijswagen den haag

Bedford IJscowagen

ijswagen huren den haag

Houten BIO ijsbar

biologisch ijs den haag

Impressie

Door heel Nederland

IJstraktatie is dé specialist in ijskar verhuur met 4 generaties ervaring op het gebied van ijs op locatie. Vanuit onze vestigingen in Nijmegen, Rotterdam en regio Amsterdam trakteren wij heel Nederland met onze unieke ijskarren.

OFFERTE AANVRAGEN

Adres Hoofdkantoor

locatie Houtlaan 31
6525 ZA Nijmegen 

 

Depot Amsterdam

locatie Keurenplein 41
1069 CD Amsterdam

Depot Rotterdam

locatie Strevelsweg 700
3083 AS Rotterdam

 

© 2023 Ijstraktatie. Alle rechten voorbehouden.