IJskar Huren Amsterdam

ijskar huren AmsterdamEen ijskar huren in Amsterdam voor uw bedrijfsfeest, jubileum of gewoon zo maar om uw gasten eens te verrassen? Bij IJstraktatie huurt u een ijskar naar keuze, wij hebben ze in verschillende stijlen van klein tot groot. Van ijscowagen tot ijsfiets. Altijd inclusef ijs en bediening.

Een ijskar huren in Amsterdam is uiteraard ook mogelijk met uw logo op de onze ijskar. Onze ijskarren zijn ook compleet te bestickeren in uw bedrijfskleuren. Ook kunnen we ons ijs in de kleuren van uw bedrijf produceren.

Wij denken graag met u mee wat betreft de mogelijkheden. Onze ijskar is te bestellen zowel zakelijk als particulier. Van kleine tot zeer grote ijstraktaties, wij zijn door onze jarenlange ervaring overal op voorbereid. Ook voor ons frozen yoghurt ijs met verse fruittoppings hebben wij de yoghurt ijsbar beschikbaar.

Bekijk de prijzen voor het huren van een ijskar of ijswagen door uw favoriete ijskar aan te klikken of een offerte aan te vragen. Wij rekenen geen transportkosten in regio Amsterdam en Noord-Holland.

 

 

Kleine antieke ijskar

Grote antieke ijskar

Ijsfiets

Mr Gelati ijscowagen

Bedford Ijscowagen

Morelli ijskar

Frozen Yoghurt bar

Ijsbar

Houten BIO ijsbar

Frietkraam huren

Impressie

Door heel Nederland

IJstraktatie is dé specialist in ijskar verhuur met 4 generaties ervaring op het gebied van ijs op locatie. Vanuit onze vestigingen in Nijmegen, Rotterdam en regio Amsterdam trakteren wij heel Nederland met onze unieke ijskarren.

OFFERTE AANVRAGEN

Adres Hoofdkantoor

locatie Houtlaan 31
6525 ZA Nijmegen 

 

Depot Amsterdam

locatie Keurenplein 41
1069 CD Amsterdam

Depot Rotterdam

locatie Strevelsweg 700
3083 AS Rotterdam

 

© 2023 Ijstraktatie. Alle rechten voorbehouden.