IJskar Huren Amsterdam

ijskar huren AmsterdamEen ijskar huren in Amsterdam voor uw bedrijfsfeest, jubileum of gewoon zo maar om uw gasten eens te verrassen? Bij IJstraktatie huurt u een ijskar naar keuze, wij hebben ze in verschillende stijlen van klein tot groot. Van ijscowagen tot ijsfiets. Altijd inclusef ijs en bediening.

Een ijskar huren in Amsterdam is uiteraard ook mogelijk met uw logo op de onze ijskar. Onze ijskarren zijn ook compleet te bestickeren in uw bedrijfskleuren. Ook kunnen we ons ijs in de kleuren van uw bedrijf produceren.

Wij denken graag met u mee wat betreft de mogelijkheden. Onze ijskar is te bestellen zowel zakelijk als particulier. Van kleine tot zeer grote ijstraktaties, wij zijn door onze jarenlange ervaring overal op voorbereid. Ook voor ons frozen yoghurt ijs met verse fruittoppings hebben wij de yoghurt ijsbar beschikbaar.

Bekijk de prijzen voor het huren van een ijskar of ijswagen door uw favoriete ijskar aan te klikken of een offerte aan te vragen. Wij rekenen geen transportkosten in regio Amsterdam en Noord-Holland.

 

 

Kleine antieke ijskar

Grote antieke ijskar

Ijsfiets

Mr Gelati ijscowagen

Bedford Ijscowagen

Morelli ijskar

Frozen Yoghurt bar

Ijsbar

Mobiel ijssalon

Impressie

Over IJstraktatie

IJstraktatie is dé specialist in ijskar verhuur. Al vier generaties lang professionals in de ijs branche en 100 jaar ijs op locatie. Altijd een ijskar inclusief ijscoman en ambachtelijk ijs uit onze eigen ijsfabriek. 

T 0616634660  

info@ijstraktatie.nl

© 2018 Ijstraktatie. Alle rechten voorbehouden.