Likeur IJS (18+)

Likeur-ijs met alcohol op locatie!

Likeur-ijs is een alcoholhoudend schepijsje gemaakt van de gekozen likeur. Voor wie iets speciaals zoekt voor een bedrijfsfeest, bruiloft of jubileum waarbij men toch net wat anders wilt dan een cocktailbar. Wij hebben nu de heerlijke combinatie van beide gemaakt, schepijs in de lekkerste likeuren! Natuurlijk geserveerd door onze ijscoman, of is het nu eerder een bartender?

ijslikeur

 

Hoe wij dit schepijs maken verklappen wij niet maar één ding is zeker, echte likeuren staan aan de basis van deze originele traktatie en dat ga je ook duidelijk proeven!

Omdat we met een echte hoeveelheid likeur werken is het ijs dus ook enkel geschikt vanaf 18 jaar en ouder. 

Hoe bestel je likeur-ijs op jouw evenement? 

In het offerte formulier kan je de optie kiezen voor likeur-ijs en een ijskar naar wens kiezen. De ijsbar vinden wij zelf het best bij deze traktatie passen, helemaal in cocktailbar stijl. Likeur-ijs leveren wij in 3 lekkere smaken. Er mag een keuze gemaakt worden uit de volgende likeuren: 

Licor 43, Pina Colada, Malibu, Blue Curacao, Amaretto, Orochata 43, Boswandeling.

 

ijsbar huren

De ijsbar huren met  likeur-ijs.

Ook andere likeuren zijn mogelijk, wij maken een offerte op maat met de mogelijkheden en adviseren wat wel en niet geschikt is. Voor aanwezige kinderen kunnen wij altijd ons schepijs meenemen naast het likeur-ijs. Uiteraard is het likeur-ijs pakket wat duurder dan onze traktaties met Italiaans ijs. 

 

offertebutton

 

Door heel Nederland

IJstraktatie is dé specialist in ijskar verhuur met 4 generaties ervaring op het gebied van ijs op locatie. Vanuit onze vestigingen in Nijmegen, Rotterdam en regio Amsterdam trakteren wij heel Nederland met onze unieke ijskarren.

OFFERTE AANVRAGEN

Adres Hoofdkantoor

locatie Houtlaan 31
6525 ZA Nijmegen 

 

Depot Amsterdam

locatie Keurenplein 41
1069 CD Amsterdam

Depot Rotterdam

locatie Strevelsweg 700
3083 AS Rotterdam

 

© 2018 Ijstraktatie. Alle rechten voorbehouden.