• IJskar huren Eindhoven

  Een ijskar huren in Eindhoven is snel en eenvoudig te realiseren. Om een ijskar te huren in Eindhoven kunt u een keuze maken uit onze diverse stijlen ijskarren. Nostalgische of moderne ijskarren met Italiaans ijs, of een luxe bar met ledverlichting voor het serveren van Frozen Yoghurt?

  Als wij met de ijskar in Eindhoven op locatie komen zorgen wij zelf voor de bediening van ons zelfgemaakte ijs. Onze ijscoman brengt de ijskar, serveert de ijsjes en neemt de ijscokar weer mee.

  Ook zijn onze ijskarren eenvoudig te personaliseren in de kleuren van uw bedrijf. Uw logo groot op de ijskar, of wat te denken van het ijs zelf in de kleuren van uw bedrijf? Wij informeren u graag naar de promotie mogelijkheden. 

  U zoekt ijskar huren Eindhoven? Vraag direct een offerte aan en krijg direct een op maat afgestemde offerte. Of voor onze tarieven, bekijk eerst hier onze prijzen tabel.

 • aanvragen
  ijskar huren

  Deze kleine ijskar is een van ons meest verhuurde ijskarretjes in regio eindhoven. Kan overal makkelijk naar binnen door zijn afmetingen, bijvoorbeeld in uw winkel. 

 • aanvragen
  nostalgische ijskar

  Grote antieke ijskar is een maatje groter, ideaal voor uw chique gelegenheden in Eindhoven of voor reserveringen van een groot aantal gasten.

   

 • aanvragen
  ijskar bakfiets

  De ijsfiets kan makkelijk worden bestickerd met uw logo. De ideale ijskar voor promotie doeleinden om uw bedrijf in regio Eindhoven te promoten. Voor zowel binnen als buiten evenementen geschikt. 

 • aanvragen
  roze ijskar

  Roze ijskar "Morelli" met grote opvallende uitklapbare ijshoorn. 

  Veel capaciteit en ruimte voor bediening door meerdere personen.

 • aanvragen
  ijsbar met ledverlichting

  Onze ijsbar met ledverlichting. Uw logo groot op de bar met verlicht in uw bedrijfskleur? Voor zowel Italiaans ijs als frozen yogurt op locatie in regio Eindhoven.

 • aanvragen
  ijswagen

  Deze oldtimer ijscowagen uit de jaren '70 is te voorzien van alle smaken en toppings. Een blikvanger voor elk evenement.

   

 • aanvragen

  Moderne ijswagen met alle smaken en toppings te voorzien. Ideaal om in te zetten om meerdere locaties, bijvoorbeeld als u meerdere vestigingen heeft in Eindhoven of zelfs heel Nederland.

   

 • meer info
  frozen yogurt

  Als u een ijs foodtruck zoekt in Eindhoven of elders in de regio is deze unieke verkoopwagen speciaal gericht voor de verkoop van schepijs en frozen yogurt een uitstekende keuze.