• IJskar huren Amsterdam

  Een ijskar huren in Amsterdam voor uw bedrijfsfeest, jubileum of gewoon zo maar om uw gasten eens te verrassen? Bij IJstraktatie huurt u een ijskar naar keuze, wij hebben ze in verschillende stijlen van klein tot groot.

  Een ijskar huren in Amsterdam is uiteraard ook mogelijk met uw logo op de onze ijskar. Onze ijskarren zijn ook compleet te bestickeren in uw bedrijfskleuren. Ook kunnen we het ijs in de kleur van uw bedrijf produceren. Wij denken graag met u mee wat betreft de mogelijkheden.

  Onze ijskar is te bestellen zowel zakelijk als particulier. Van kleinte tot zeer grote ijstraktaties, wij zijn door onze jarenlange ervaring overal op voorbereid.

  U zoekt ijskar huren Amsterdam? Vraag dan meteen een offerte aan.

 • aanvragen
  ijskar huren

  De kleine antieke ijskar is de kleinste ijskar die wij aanbieden. Kan overal makkelijk naar binnen, ook in liften geen probleem. Komt overal, van Hilton Amsterdam tot aan bruiloften in kleinere zalen.

 • aanvragen
  nostalgische ijskar

  Voor een wat groter evenement , of als u echt iets chiquers zoekt dan is de grote antieke ijskar de perfecte keuze om te huren. Heeft o.a. in hotel Arena in Amsterdam gestaan. Ook voor particulieren.

   

 • aanvragen
  ijskar bakfiets

  De ijsfiets is te huren voor elk evenement, zowel buiten als binnen locaties. Ook eenvoudig te bestickeren met uw logo en daarom ideaal voor promotie doeleinden. 

 • aanvragen
  roze ijskar

  Roze ijskar "Morelli" staat veel op braderieën en evenementen, maar wordt ook ingezet voor bedrijfsopeingen. Natuurlijk ook te huur voor particulieren.

 • aanvragen
  ijsbar met ledverlichting

  De ijsbar is de leuke moderne variant op onze ijskarren. Deze mobiele bar is te huren voor zowel schepijs als frozen yogurt traktaties. Zoekt u een mobiele bar in Amsterdam maar dan zónder ijs, neem dan contact op voor de mogelijkheden.

 • aanvragen
  frozen yoghurt bar

   

  Voor de lekkerste frozen yoghurt op locatie in Amsterdam en omgeving. Froyo's met fruit of choco toppings.

 • aanvragen

   

  Moderne ijswagen met alle smaken en toppings te voorzien. Ideaal om in te zetten om meerdere locaties op een dag af te gaan in de regio.

 • aanvragen
  ijswagen

  Naast onze ijskarren hebben wij ook ijswagens te bestellen, zoals deze Bedford oldtimer uit de jaren '70.