• IJskar huren Almere

  Een ijskar huren in Almere is voordelig, snel en eenvoudig geregeld bij IJstraktatie. Nadat u uw favoriete ijskar heeft uitgekozen komen wij met ijscoman bij u op locatie in Almere en serveren de ijsjes aan uw gasten.

  Ons ijs wordt dagelijks vers bereid in meerdere populaire smaken. We nemen daarom ook altijd meerdere smaken mee op uw evenement zonder meerprijs.

  Ook voor bedrijven is het huren van een ijskar mogelijk. Wij kunnen uw logo presenteren op onze ijskar, of onze ijskarren compleet laten bestickeren in uw huisstijl. Of wat dacht u van ons ijs in de kleur van uw bedrijf? Het huren van een ijskar is dé manier om voordelig en eenvoudig extra beleving te geven aan uw bedrijfsfeest, opening of jubileum. 

  U zoekt ijskar huren Almere? Vraag meteen een offerte aan en krijg direct antwoord. Of voor onze tarieven, bekijk eerst hier onze prijzen tabel.

   

 • aanvragen
  ijskar huren

  Dit kleine ijscokarretje is geschikt voor elk evenement in Almere. Door zijn kleine afmetingen kan deze ijskar ook overal binnen staan, bijvoorbeeld in uw winkel of ontvangstruimte. 

   
 • aanvragen
  nostalgische ijskar

  Grote antieke ijskar "de vierjaargetijden" is misschien wel de mooiste ijskar van Nederland. Deze ijskar is al 40 jaar in ons bedrijf en een ware eyecatcher op uw evenement. Uitermate geschikt voor chique gelegenheden. 

   

 • aanvragen
  ijskar bakfiets

  De ijsfiets is al schitterend op zich maar kan ook makkelijk worden gepresenteerd met uw logo of zelfs helemaal compleet in uw bedrijfskleuren. 

 • aanvragen
  roze ijskar

  Roze ijskar "Morelli" met grote opvallende uitklapbare ijshoorn. 

  Veel capaciteit en ruimte voor bediening door meerdere personen.

 • aanvragen
  ijsbar met ledverlichting

  Onze ijsbar met ledverlichting. Uw logo groot op de bar met verlicht in uw bedrijfskleur? Vanuit de bar serveren wij zowel Italiaans ijs en frozen yogurt met toppings in Almere.

 • aanvragen
  ijswagen

  Deze oldtimer ijscowagen uit de jaren '70 is te voorzien van alle smaken en toppings. Een blikvanger voor elk evenement.

   

 • aanvragen

  Moderne ijswagen met alle smaken en toppings te voorzien. Ideaal om in te zetten om meerdere locaties op een dag af te gaan. 

   

 • meer info
  frozen yogurt

   

  Onze ijs foodtruck is een uniek op maat gebouwde trailer voorzien van frozen yogurt machine en luxe toppingbar.