• Bevroren "Frozen" Yoghurt is ijs op yoghurt basis en bevat slechts 1% vet en is caloriearm. Daar waar schepijs rond de 10% vet bevat is dit toch een aanzienlijk verschil. Eerlijk gezegd richten wij ons meer op smaak en willen wij Frozen yoghurt aanbieden omdat het gewoon een heerlijk product is.

  Frozen yoghurt wordt normaal gesproken getapt uit een softijsmachine maar kan natuurlijk ook op basis van schepijs worden geserveerd. Wij bieden beide mogelijkheden aan vanuit onze mobiele ijsbar.

  Nadat de Frozen yoghurt geschept of getapt is komen hier nog verschillende toppings op. Stukjes vers gesneden fruitsoorten als aardbei, banaan, kiwi, bosbessen ,frambozen zijn een heerlijke toevoeging. Maar ook zoetwaar als oreo en stroopwafel stukjes zijn lekker te combineren.

  Daarna maakt een saus de Frozen Yoghurt beker af. Ook hier is het weer een kwestie van kiezen uit vele opties als caramel of misschien wel een honingdressing. Wanneer u interesse heeft in het huren van een Frozen yoghurt bar op locatie helpen wij u graag meedenken. We kunnen het serveren in buffetform met enkele combinaties of iedere gast één voor één zelf zijn of haar favoriete frozen yoghurt beker te laten samenstellen. 

  Wij serveren onze Frozen Yoghurt vanuit onze luxe mobiele bar. Deze ijsbar is prima verrijdbaar op een rechte ondervloer en kan doordat de bar 80cm diep is door zo wat elke deur. Lengte van de bar is 270cm, er is dus genoeg ruimte voor bediening van 2 personen in hoog tempo.

  De bar zal een ware eyecatcher zijn op uw feest en niet te missen door de ledverlichting. Deze verlichting kan in elk gewenste kleur worden ingesteld of ook in alle kleuren verspringen en zorgen voor een luxe uitstraling. Eenmaal op de juiste positie in uw ruimte plaatsen we een verlengstuk van de bar voor de wieltjes zodat deze uit het zicht verdwijnen. tevens is in het midden van de bar een ruimte om uw logo of reclameboodschap te presenteren. 

   

  Interesse in het huren van onze ijsbar met Frozen Yoghurt?

   

   

  Ik wil een vrijblijvende offerte ontvangen