Friet - IJs Foodtruck

Frietwagen Huren inclusief ijs

 

Onze Friet en IJs foodtruck is een in 2016 op maat gebouwde verkoopwagen. Vanuit deze unieke, grote foodtruck serveren wij vers gesneden frietjes met diverse snacks. Net zoals met onze ijskarren verhuren wij ook deze frietwagen enkel inclusief bediening.

 

frietwagen huren

 

We blijven gemiddeld 3 uur staan per evenement om de gasten zo eerst van verse friet + 1 of 2 snacks te voorzien, op het einde serveren we iedereen een ijsje vanuit onze ijsvitrine. Door het inhuren van deze Friet & ijs foodtruck scheelt het enorm in de kosten voor als u meerdere foodtrucks zou willen inhuren voor uw evenement.

De Friet & ijs foodtruck is als alle luifels zijn open geklapt ruim 6 meter lang en 4,5 meter breed. We noemen deze verkoopwagen daarom niet voor niets de XXL Frietkraam! Deze verkoopwagen is te huren vanaf 100 personen en meer en enkel geschikt voor locaties met voldoende ruimte om deze te plaatsen.

Voor meer informatie vraag een offerte aan, de XXL Frietkraam heeft ook een eigen website www.XXLFrietkraam.nl!

 

 images algemeen offertebutton

Reviews

Gemiddelde beoordeling

Ijstraktatie
Ijstraktatie

5 /5

1
Gebaseerd op 17 reviews.

Over IJstraktatie

IJstraktatie is dé specialist in ijskar verhuur. Al vier generaties lang professionals in de ijs branche en 100 jaar ijs op locatie. Altijd een ijskar inclusief ijscoman en ambachtelijk ijs uit onze eigen ijsfabriek. 

Adres hoofdlocatie

locatie Houtlaan 31
6525 ZA Nijmegen

Depot Noord-Holland

locatie Westerkoogstraat 25
1474 MH Oosthuizen

Depot Rotterdam

locatie Rotterdam

© 2018 Ijstraktatie. Alle rechten voorbehouden.