Biologisch IJS

 Ook Biologisch ijs is mogelijk bij het huren van onze ijskarren. Ook dit biologisch schepijs kopen wij niet in bij de groothandel maar maken wij net zoals ons Italiaans ijs zelf op ambachtelijke wijze met onze eigen ijsmachine. Kenners proeven dit verschil overduidelijk! 

ambachtelijk biologisch ijs

Ons biologisch ijs wordt ambachtelijk bereid in de eigen ijsfabriek.

Momenteel maken wij 6 smaken biologisch ijs en nemen deze ook alle 6 mee als je kiest voor onze biologische ijstraktatie. In de toekomst willen wij het aantal biologische smaken uitbreiden maar met 6 smaken ijs in onze ijskar is er voor iedereen een heerlijke combi samen te stellen.

Onze 6 smaken biologisch ijs zijn :

  • Yoghurt
  • Citroen
  • Meloen
  • Mango
  • Peer
  • Vanille

Wil je toch heel graag een andere smaak biologisch schepijs op locatie hebben of is er een thema voor je event waarbij deze smaak niet mag ontbreken dan kunnen wij in overleg en afhankelijk van de hoeveelheid ijs altijd een voorstel doen. Voor een grotere afname vinden wij het niet erg om een speciale smaak te maken. 

ijskar huren inclusief ijs

Gluten en lactose-vrij schepijs.

Al ons ijs, of dit nu Italiaans schepijs of biologisch ijs betreft is gluten-vrij. Bij elke ijstraktatie leveren wij ook enkele smaken ijs op sorbet basis, dus zonder melkproducten. We hebben zelfs enkele Vegan smaken voor elke traktatie, zoals ons peer en citroen ijs. 

Ook een ijskar huren met Biologisch ijs? Vraag dan een offerte aan en kies voor biologisch ijs.

offertebutton

Door heel Nederland

IJstraktatie is dé specialist in ijskar verhuur met 4 generaties ervaring op het gebied van ijs op locatie. Vanuit onze vestigingen in Nijmegen, Rotterdam en regio Amsterdam trakteren wij heel Nederland met onze unieke ijskarren.

OFFERTE AANVRAGEN

Adres Hoofdkantoor

locatie Houtlaan 31
6525 ZA Nijmegen 

 

Depot Amsterdam

locatie Keurenplein 41
1069 CD Amsterdam

Depot Rotterdam

locatie Strevelsweg 700
3083 AS Rotterdam

 

© 2018 Ijstraktatie. Alle rechten voorbehouden.